L’Hotel Restaurant Sant Marçal es troba ubicat al nord de la Vila d’Amer, al límit de la comarca de la Selva amb la Garrotxa.
Emplaçat a la riba del riu Brugent, està envoltat d’avellaners i boscos de verns, castanyers i alzines que acullen nombroses fonts.
Durant la vostra estada podeu realitzar tota mena d’activitats: visites culturals, excursions a peu, en bicicleta seguint la Ruta de l’antic carrilet que unia Girona i Olot, diverses i divertides activitats amb cavalls o gaudir de la nostra piscina.

Activitats a cavall amb Cavalls Mas el pla

Sant Marçal i Cavalls Mas del Pla uneixen serveis perquè puguis gaudir d’un cap de setmana immillorable!

Apunta’t a les activitats de bany de cavalls, pupil·latges, cavalls amb família i moltes altres. Aconsegueix un descompte en l’activitat.

Per més detalls, demana’ns informació i t’explicarem els paquets disponibles

Bicicleta BTT

Si us agraden les bicicletes, Sant Marçal està situat en un entorn privilegiat per aquest esport. Estem a menys de 200 metres de la via verda del carrilet (Girona – Amer – Olot). Podreu disfrutar en familia del fantàstic entorn que us ofereix la Selva i la Garrotxa tot rodant per aquesta ruta.
Si preferiu descarregar adrenalina, trobareu també rutes BTT de dificultat més elevada i amb molt desnivell.
No dubteu en demanar informació a Sant Marçal sobre totes les rutes i oportunitats disponibles!

A més, no disposar de bicicletes ja no serà excusa! L’empresa bicicarril.com es dedica al lloguer de bicicletes. Visiteu la seva web per més informació.

Natura, gorgs i ermites

Sant Marçal està envoltat de natura i fantàstics gorgs d’aigua natural i fresca. Genial per refrescar-se en família els estius. Un altre dels punts característics d’Amer són les ermites, formen part de la história d’aquesta zona i són molt abundants. Entre d’altres, podem trobar:

  • Ermita de Santa Brígida
  • Ermita de Sant Roc
  • Església de Sant Marçal (el que dona nom al nostre hostal)

Escalada i senderisme

L’entorn de la Selva i la Garrotxa és conegut per la seva zona volcànica i muntanyosa. Aixó provoca que el senderisme i la escalada siguin dos dels esports més atractius pel turisme familiar i professional. Pel que fa al senderisme, podem trobar rutes precioses pel pantà de Susqueda, Santa Brígida, el santuari del Far el carrilet, Puig d’Afrou, Santa Barbara, els volcans d’Olot, la Fageda…

Si us interessa l’escalada, a Santa Brigida (Amer) hi ha un conjunt de zones de molts nivells (desde iniciat fins a professional) per passar un magnific dia d’escalada. No dubteu en demanar més informació a Sant Marçal si esteu interessats en alguna d’aquestes activitats. Estarem encantats d’orientar-vos.