Els nostres menus

Fes clic a un dels següents menús per visualitzar-lo en format PDF

Les nostres instal·lacions

No dubti en consultar les nostres propostes per dinars i sopars de Nadal i el nostre especial de Cap d’Any.

El nostre restaurant disposa de tres menjadors, un dels quals es pot convertir en un reservat. Tenim un menú diari on trobareu les nostres especialitats. Tanmateix, disposem d’uns espais amb una acurada decoració i un servei adient per fer que les vostres celebracions – bateigs, comunions, convencions i trobades de grup – siguin especials i guardeu un excel·lent record.

També us podem ajudar a organitzar les vostres cel•lebracions -bateigs, comunions, convencions i trobades de grup. Oferint-vos uns plats exquisits, una bona carta de vins, tot en el marc d’unes sales amb una acurada decoració, que es poden ampliar o reduir en funció del nombre de convidats. Tot l’equip del restaurant treballarà per fer inolvidables uns moments tan especials.

Algunes de les nostres especialitats

A Sant Marçal us oferim un servei de menú diari o de cap de setmana.  Els nostres plats son variats, de tal manera que podeu triar diferents opcions segons el dia, tant de primer plat com de segon i els postres. Els menus també inclouen begudes i cafè.

El nostre Restaurant disposa d’un Parking exterior molt ampli pels vostres vehicles, una terrassa exterior tan per menjar com per prendre una copa. A més, un parc infantil on la meinada s’ho passarà d’allò més bé! (parc infantil visible des de la terrassa).